Programok- fellépők

TÖLTŐDJ FEL!  Elektromobilitási találkozó 2023.

Ami a színpadon történni fog :

Egy fesztivál, mit sem ér anélkül, ha nem nyújt olyan programot, ami mellet szívesen eltölti a közönség az idejét. Törekedtünk olyan színes és igazán szórakoztató zenei kínálatot hozni, amely nem rétegigényt, hanem széles közönség-igényt képes kiszolgálni, ahogy az egy családi fesztiválhoz illik. A színpadi programok mellett beszélgetünk egy kicsit arról, milyen is az a hétköznapi zöld gondolkodás, hogy a legegyszerűbbel kezdjük, szót váltunk a hulladék újrahasznosításról és arról miként lehet a környezetünket élhetőbbé tenni.

GasztroShow ízelítő

A BalatonGreen GasztroShow kínálata bátran állíthatjuk, hogy minden igényt kielégít. A hagyományt kedvelők , a tájegységi konyhakínálatot keresők, a Streetfood-Foodtrack rajongók is megtalálják a számításukat, bizton állíthatjuk.

BalatonWineShow valami más...

mert a BalatonGreen keretein belül kiemelten foglalkozunk a hazai kínálat mellett a nemzetközi borkínálattal, kiegészítve a méltán híres pezsgőkészítők ajánlataival. Nem feledkezünk meg a párlatok rajongóiról sem, de mindezt szigorúan a mértékletesség mentén.